امروز 6 اردیبهشت 1403 ساعت 23:29

تعداد بازدیدکنندگان 122272 نفر

خوردن حشرات می‌تواند به سلامت روده انسان کمک کند

خوردن حشرات

خوردن حشرات می‌تواند به سلامت روده انسان کمک کند.

پژوهشگرانی در آمریکا معمای تقویم 819 روزه تمدن باستانی مایاها را حل کردند. آن‌ها با استفاده از یک چرخه بلندمدت 45 ساله توانستند تشخیص بدهند که این تقویم برای پیش‌بینی موقعیت تمام سیارات در آسمان استفاده می‌شده است.

به گزارش سایت Phys، حشرات می‌توانند منبع مناسبی برای دریافت پروتئین باشند. محققان می‌گویند فیبر کیتین در بدن این موجودات همچنین یکی از فیبرهایی است که در سایر حیوانات خوراکی یافت نمی‌شود. به‌علاوه، مقدار امگا-3 هم می‌تواند در این موجودات بیشتر از بسیاری از غذاهای گیاهی باشد. این مواد می‌توانند فواید زیادی را برای میکروب‌های روده به‌همراه داشته باشند و التهاب این اندام حیاتی را کاهش دهند.

«تیفانی ویر»، استادیار واحد علوم غذایی و تغذیه انسانی در دانشگاه ایالتی کلرادو، می‌گوید تحقیقی که اخیراً انجام شده است، دانش فعلی ما را درباره مصرف حشرات و البته آنچه درباره این موضوع نمی‌دانیم، گرد هم آورده است.

حشرات می‌توانند منبع خوبی برای تأمین پروتئین حیوانی باشند

برای مثال، این مقاله می‌گوید ازجمله حشراتی که حدود 2 میلیارد نفر از ساکنان زمین آن‌ها را مصرف می‌کنند، می‌توان به سوسک‌ها، کرم‌های ابریشم، زنبورک‌ها، زنبورها، مورچه‌ها، ملخ‌ها، نیم‌بالان و موریانه‌ها اشاره کرد. اگرچه مواد مغذی هر یک از این گونه‌ها با بقیه متفاوت است، اما همه آن‌ها به‌عنوان منابع خوبی از پروتئین حیوانی محسوب می‌شوند که همه آمینو‌اسیدهای موردنیاز برای انسان را در خود دارند.

این مقاله می‌گوید مطالعاتی که پیرامون مصرف حشرات انجام گرفته است، نشان می‌دهد که آلرژی‌ها و آلودگی ناشی از مصرف این موجودات بیشتر از سایر منابع غذایی حیوانی نیست. پژوهش‌های اخیر نشان داده‌اند که انسان‌ها می‌توانند آنزیم‌هایی برای هضم کیتین تولید کنند. مطالعه قبلی تیفانی ویر هم نشان داده بود که مصرف 25 گرم پودر جیرجیرک به‌صورت روزانه می‌تواند باکتری‌های روده را تقویت کند. بااین‌حال باید تحقیقاتی بیشتری دراین‌باره صورت بگیرد.

محققان باور دارند که مصرف حشرات می‌تواند به کاهش چالش‌های سوءتغذیه در سراسر دنیا کمک کند و ریسک بیماری‌ها یا کمبود غذا در نقاط مختلف جهان را پایین بیاورد. نتایج این پژوهش در مجله Nature Food منتشر شده است.

 

به نقل از دیجیاتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبرنامه

از آخرین مطالب علمی در حوزه مدیریت با خبر شوید!